2ήμερη εκδρομή στο Οροπέδιο Ασκύφου και κοπής πίτας νέου έτους 2015 της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? P1010179 P1010186 P1010193 P1010197

ΔΙΕΘΝΗΣ   ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ                              

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

CHANIA CRETE REGION

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

N.G.O

Πλατεία Ελευθερίας –όπισθεν

Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

73100- Χανιά -Κρήτης

Τηλέφ. +30 28210 57023-28210 50047     

             +306981420346

Fax.     +30 28210 57023-28210 50047

Email   i.p.a.chania@gmail.com

               jaap2010@hotmail.gr

 

                                                                       Χανιά 03 Μαρτίου 2015

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: « 2ήμερη εκδρομή στο Οροπέδιο Ασκύφου και κοπής πίτας νέου έτους 2015 της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ»

Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε 2ήμερη οδική εκδρομή στο πανέμορφο Οροπέδιο Ασκύφου, με αναχώρηση το Σάββατο 28-02-2015 και ώρα 14.30 από τα γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης .

Μετά από την όμορφη και χαρούμενη στιγμή της άφιξης και γνωριμίας όλων των μελών της αποστολής, αφήνοντας  πίσω μας τα Χανιά κατευθυνθήκαμε προς το Οροπέδιο Ασκύφου που βρίσκεται 50km νότια των Χανίων μια από τις ομορφότερες και αυθεντικότερες περιοχές της Κρήτης.

Σε μια καταπράσινη διαδρομή μέσα από τα χωριά  της Επαρχίας Αποκόρωνα ανηφορίσαμε προς τον Λευκορίτη με τα άγρια χιονισμένα βουνά τριγύρω και την γαλήνη του κάμπου να συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό την ηλιόλουστη ετούτη ημέρα.

Φθάνοντας την 16.30 ώρα στο παραδοσιακό θέρετρο-συγκρότημα ξενώνων «ΛΕΥΚΟΡΙΤΗΣ RESORT» μας υποδέχθηκε ο φίλος της Ι.Ρ.Α Χανίων και ιδιοκτήτης της μονάδας αξιότιμος κ. Νίκος Καλογερής και φρόντισε την τακτοποίησή μας στα υπέροχα ζεστά με τζάκι διαμερίσματά του.

Σε μια γλυκιά βραδιά στον πανέμορφο χώρο του εστιατορίου του «ΛΕΥΚΟΡΙΤΗΣ RESORT» με την ξεχωριστή παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχου ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας με την συμμετοχή (50) μελών και φίλων της Τοπικής μας Διοίκησης και στο δείπνο που ακολούθησε απολαύσαμε πεντανόστιμα παραδοσιακά κρητικά πιάτα και κρασί, λαϊκό αλλά και κρητικό τραγούδι ,τραγουδήσαμε, χορέψαμε και όπως πάντα ενωθήκαμε σε μια γλυκιά παρέα, διασκεδάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επιβράβευση της Τοπικής μας Διοίκησης, ήταν το συναίσθημα της ικανοποίησης των συμμετασχόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της , από την απόλυτη αρμονία στην τήρηση του προγράμματος την αδελφικότητα μεταξύ όλων των μελών της αποστολής που την αποτελούσαν συνάδελφοι εν ενεργεία, συνάδελφοι συνταξιούχοι, αλλά και πολίτες που αγαπούν, σέβονται και εκτιμούν την ιδέα της Ι.Ρ.Α. και του «SERVO PER AMIKECO.

Την 11.30 ώρα της Κυριακής 01-03-2015 μετά από ένα υπέροχο παραδοσιακό πρωινό και μια αξέχαστη ομαδική φωτογράφιση αφήσαμε με βαριά καρδιά τον πανέμορφο Λευκορίτη κατευθυνθήκαμε στον οικισμό Καρέ Ασκύφου όπου επισκεφθήκαμε το υπέροχο ιστορικά ιδιωτικό Πολεμικό Μουσείο της οικογένειας του Γεώργιου Χατζηδάκη, που αποτελείται από πολεμικό υλικό που βρέθηκε στην περιοχή από τον 1ο & 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και από παλιότερες εποχές, ενώ στην συνέχεια επισκεφθήκαμε την πανέμορφη Χώρα Σφακίων.

Το Διοικητικό Συμβούλια της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων προσωπικά, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα , που μας τίμησε με την παρουσία του και απέδειξε για μια ακόμα φορά την αμέριστη συμπαράσταση και επιβράβευσή του   σε όλες τις δραστηριότητες της Τοπικής μας Διοίκησης κοινωνικές και πολιτιστικές .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους & πολίτες για τη συνεχή τους στήριξη, συνεργασία και φιλία , τον ιδιοκτήτη κ. Νίκο Καλογερή και το προσωπικό του παραδοσιακού θέρετρου «ΛΕΥΚΟΡΙΤΗΣ RESORT» για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

                                               SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                               Νικόλαος Δημητρουλάκης

 

Προς:

Α) ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΡΑ”

Β) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘ΔΥΝΑΜΗ”

Γ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ.Ε.Α.

Δ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε) ΑΡΧΕΙΟ Τ.Δ. ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

Bookmark the permalink.

Comments are closed.