Χοροεσπερίδα Τσικνοπέμπτη 2012

 

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων με το δραστήριο Πρόεδρο της Περράκη Γιάννη ο οποίος με την στήριξη και την βοήθεια των αξιόλογων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του , πραγματοποιούν πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις .

Δείτε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου που αναφέρεται σε μία από τις πολλές πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις.

ΔΙΕΘΝΗΣ   ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

CHANIA REGION

   ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

N.G.Ο

                              

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

1.-Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία αποκριάτικη χοροεσπερίδα την «ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ» 16/2/2012 στο κέντρο διασκέδασης ‘ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ’ στον Πλατανιά Χανίων με την συμμετοχή (300) και πλέον ατόμων ,

μελών και φίλων της Τοπικής μας Διοίκησης ,την οποία ευελπιστούμε να καθιερώσουμε ως ετήσια πλέον Αποκριάτικη εκδήλωση .

2.-Ήταν μια υπέροχη βραδιά με παραδοσιακές ποικιλίες τσικνιστών και καλό κρασί, πλούσιο και ποιοτικό λαϊκό τραγούδι από την ορχήστρα του κέντρου, που ΕΝΩΣΕ σε μια γλυκιά παρέα τους φίλους πολίτες με τους εν ενεργεία & Απόστρατους Αστυνομικούς μέλη της Τοπικής μας Διοίκησης.

Ευχάριστη αίσθηση ανάλογη του αποκριάτικου κλίματος της ημέρας προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους η παρουσίαση χορού ΟΡΙΕΝΤΑΛ από ομάδα χορευτριών, που η Τοπική μας Διοίκηση επέλεξε από σχολή χορού της πόλης μας.

3.- Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι:

(α) O Αναπληρωτής Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος & Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Ηρακλείου Κος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. (β) Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων κ. ΖΕΡΒΟΣ Ιωάννης ,(γ) Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων κ. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ευτύχιος (δ) Ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Χανίων κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος και δ) Δέκα (10) μέλη της Ι.Ρ.Α. της Μεγάλης Βρετανίας απόστρατοι Αστυνομικοί με τις συζύγους τους, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην πόλη μας και

(ε) Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κρυονερίδας, απόστρατος Αστυνομικός και μέλος της Τοπικής μας Διοίκησης και πρώην Αντινομάρχης Χανίων Κος ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ Χαράλαμπος.

4.- Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, δια μέσου του προέδρου της στον εναρκτήριο χαιρετισμό του,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΘΕΡΜΑ τους φίλους επιχειρηματίες συμπολίτες μας, χορηγούς και δωροθέτες για τις χορηγίες τους και για την προσφορά δώρων ,που συμμετείχαν σε κλήρωση στην Αποκριάτικη χοροεσπερίδα, τα έσοδα από την οποία , διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποδεικνύοντας το πόσο έχουν αγκαλιάσει και εκτιμήσει την παρουσία

και τις δραστηριότητες της Τοπικής μας Διοίκησης .

 

SERVO PER AMIKECO

 “Υπηρετώ δια της φιλίας”

 

 

ΧΑΝΙΑ 17-04-2012

 

 

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                                                Ιωάννης Περράκης                                   Δημήτρης Λεβεντάκης

ipachania.gr Επίσκεψη Προέδρου Καραπατάκη 3(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 1(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 2(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 3(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 4(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 5(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 6(2) Ipachania.gr Τσικνοπέμπτη 2012 7(2)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.