Παιδική εορτή χριστουγγέννων 2014

Αριθ. 2/52/460                                  Χανιά 28 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε η αίθουσα του παιδότοπου του πολυχώρου «Mega Place» στον Βλητέ Σούδας Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23/12/2014, και ώρα 18.00 η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Αστυνομικού προσωπικού και των πολιτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, την Τοπική Διοίκηση Ν. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ενώ τον συντονισμό είχε η υπαστυνόμος Παρασκευή Νικηφοράκη, η οποία, αφού καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της αστυνομικής παρέας, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και το 2015 να είναι ειρηνικό και ελπιδοφόρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων προσωπικά, ευχαριστούν από καρδιάς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης ,Υποστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη ,για την αμέριστη συμπαράσταση και την παρουσία του στην παραπάνω εκδήλωση.

Σύντομους χαιρετισμούς με πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος απηύθυναν οι εκπρόσωποι των συντελεστών της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων κ. Ιωάννης Ζερβός, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  κ. Ιωάννης Περράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κ. Δημήτριος Δημητριάδης.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανέφερε ότι : Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών νιώθουμε ευτυχείς που αυτές τις εορταστικές ημέρες –ημέρες, κατ’ εξοχήν για τα παιδιά- μπορούμε να προσφέρουμε και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης.

Για αυτό ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων για την παραίνεση –πρόσκλησή του να συνεισφέρουμε και φέτος σε αυτήν την πραγματικά σημαντική για τα παιδιά μας γιορτή.

H Διεθνή Ένωση Αστυνομικών έχει υποχρέωση να δείχνει το σωστό δρόμο, την ευαισθησία και να προάγει πάνω απ’ όλα, τις ανθρώπινες αξίες. Και ως προς αυτό, η Τοπική Διοίκηση Χανίων προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το νέο έτος.

 

Επίσης το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων, ευχαριστούμε θερμά τον δημοσιογράφο κ. Ιωάννη Κάκανο απόστρατο συνάδελφο & μέλος της Τοπικής μας Διοίκησης που κάλυψε την εκδήλωση με ρεπορτάζ και φωτογραφίες στις εφημερίδες              «Επαρχιακό Φώς» και «Χανιώτικα Νέα».

 

 

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γενική Γραμματέας

Περράκης Ιωάννης                                                     Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

6981420346                                                                    6937126663

 

Προς:

Α) ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΡΑ”

Β) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘ΔΥΝΑΜΗ”

Γ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ.Ε.Α.

Δ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Α) ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Β) ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ (ΑΡΧΕΙΟ)

image0027_compressed image00142_compressed ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? unnamed (2)_compressed

Bookmark the permalink.

Comments are closed.