Παιδική εορτή των Χριστουγέννων της Ι.Ρ.Α. Χανίων 2015

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

DSC07893 DSC07902

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε η αίθουσα του παιδότοπου του πολυχώρου «Mega Place» στον Βλητέ Σούδας Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/12/2015, και ώρα 18.00 η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Αστυνομικού προσωπικού και των πολιτικών υπαλλήλων  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, την Τοπική Διοίκηση Ν. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ενώ τον συντονισμό είχε η Ανθυπαστυνόμος Κωνσταντίνα Παπαδάκη, η οποία, αφού καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της αστυνομικής παρέας, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και το 2016 να είναι ειρηνικό και ελπιδοφόρο.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης  Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων  προσωπικά, ευχαριστούν  από καρδιάς ,τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης ,Υποστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Εμμανουήλ Γεωργιακάκη και τον Αναπληρωτή Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης  Ταξίαρχο Δασκαλάκη Ανδρέα ,για την αμέριστη συμπαράσταση και την παρουσία τους στην παραπάνω εκδήλωση.

 

 Σύντομους χαιρετισμούς με πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος απηύθυναν οι εκπρόσωποι των συντελεστών της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων  Ταξίαρχος Εμμανουήλ Γεωργιακάκης  , η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων  κα Μαρία Ξενικάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ιωάννης Περράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κ. Τσαχπίνης Εμμανουήλ.

 

 Στον χαιρετισμό του ο υπογράφων πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανέφερε ότι : Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών νιώθουμε ευτυχείς που αυτές τις εορταστικές ημέρες -ημέρες, κατ’ εξοχήν για τα παιδιά, μπορούμε να συνεισφέρουμε και φέτος σε αυτήν την πραγματικά σημαντική για τα παιδιά μας γιορτή, μεταφέροντας μήνυμα αγάπης στις οικογένειες των συναδέλφων.

 H Διεθνή Ένωση Αστυνομικών έχει υποχρέωση να δείχνει το σωστό δρόμο, την ευαισθησία και να προάγει πάνω απ’ όλα, τις ανθρώπινες αξίες.

 Και ως προς αυτό, η Τοπική Διοίκηση Χανίων προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής.

 Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το νέο έτος 2016 .

 

                                       SERVO PER AMIKECO

                                      «Υπηρετώ δια της φιλίας»

           Ο   Πρόεδρος                                                                                H  Γενική Γραμματέας

         Ιωάννης  Περράκης                                                                     Αικατερίνη  Σχοινοπλοκάκη               

             6981420346                                                                                     6937126663

Bookmark the permalink.

Comments are closed.