κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς μοτοσυκλέτας

unnamed (1) unnamed (2) unnamed

 

                                                                                    

 

   Χανιά 15 Ιουλίου 2015

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια του 2ου Παγκρήτιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2014 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» που διοργάνωσε και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία η Τοπική Διοίκηση της Ι.Ρ.Α. Χανίων, την Κυριακή 14/12/2014 στο αθλητικό κέντρο “FAIR PLAY” στον Βλητέ Σούδας Χανίων, με την συμμετοχή 100 και πλέον αθλητών από επτά (7) συνολικά ομάδες , είχαν διατεθεί λαχνοί (αξίας 2 €)με κλήρωση μιας δίκυκλης μοτοσυκλέτας που είχαν εκδοθεί για την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Με το συγκεντρωθέν αξιοπρεπές χρηματικό ποσό αγοράσθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 22-12-2014 στον συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Χανίων, ιερέα Πατήρ Νικόλαο Γιαννακουδάκη και στον βοηθό αυτού Πατέρα Παύλο οι οποίοι μας ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία και τη δωρεά των τροφίμων και ευχήθηκαν το παράδειγμα μας να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς ή ιδιώτες.

 Μια προσφορά που δεν μας επιβάλλεται από κανένα νόμο άλλα πηγάζει από την ψυχή μας, από την ανάγκη μας να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας ,διαπνεόμενοι από βαθιά συνείδηση της φιλοσοφίας “ Servo Per Amikeco”.

 Την 22-04-2015 ημέρα και ώρα 18.00 ,στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , έγινε η κλήρωση της παραπάνω λαχειοφόρου αγοράς με έπαθλο μία (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα 110cc (nova honda), με την ευγενή υποστήριξη του καταστήματος ΜΟΡΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. , με νικητή τον αγαπητό συνάδελφο ΛΟΓΑΡΙΔΗ Οδυσσέα και αριθμό λαχνού Νο 0466.

Το Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Χανίων δια του Α’ Αντιπροέδρου του Τζανακάκη Γεωργίου , του Ταμία Λεβεντάκη Δημητρίου και της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων Λογαρίδου Σοφίας , συνεχάρη το νικητή και του ευχήθηκαν καλά ταξίδια με συνετή οδήγηση και πάντα φορώντας το προστατευτικό κράνος.

 

 

                                    Με φιλικούς χαιρετισμούς

                                       SERVO PER AMIKECO

                                     «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

Ο   Πρόεδρος                                                                                                   H Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                                                  Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη                                                                                     6981420346                                                                                                         6937126663

Bookmark the permalink.

Comments are closed.