Κάλεσμα Ι.Ρ.Α. Χανίων για συμπαράσταση στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Χ για ασθενή συνάδελφο

αφισα για ιστοσελίδα μας

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Ι.Ρ.Α. Χανίων   στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ,έχοντας ως γνώμονα, την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, πιστοί στην επιγραμματική φράση της ένωσής μας  ‘Servo Per Amiceko” που σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας», επικροτούν και στηρίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια την Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, που με τη βοήθεια καλλιτεχνών από τα Χανιά, διοργανώνουν  ιδιαίτερη εκδήλωση που θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου, στη 13:00, στο «Ευτυχια Palace», προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας νεαρού Αστυνομικού συναδέλφου μας.

Καλούμε όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων εν ενεργεία και απόστρατους Αστυνομικούς να ανταποκριθούν  στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα αγαπημένο συνάδελφο αλλά και συνάνθρωπό  μας.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για όλους μας, ενώ παράλληλα θα στείλει κι ένα ισχυρό μήνυμα ηθικής αλλά και οικονομικής στήριξης στην προσπάθεια της οικογενείας του νεαρού συναδέλφου μας, στην μάχη που δίνει για την ζωή του.

 

                                                   SERVO PER AMIKECO

                                        «Υπηρετώ δια της φιλίας»

                                                               

                                 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο  Πρόεδρος                                                          Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης   Περράκης                                          Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

Bookmark the permalink.

Comments are closed.