Η επιλεχθείσα Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη, για την χορήγηση της διεθνούς υποτροφίας Arthur Troοp για το έτος 2016.

IMG_7186

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και διεθνής διάκριση ,για την Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών η πρόσφατη επιλογή της υποψήφιας υποτρόφου και Γενικής Γραμματέα της Ι.Ρ.Α Χανίων , κ. Αικατερίνης Σχοινοπλοκάκη για την χορήγηση της διεθνούς υποτροφίας Arthur Troοp για το έτος 2016, από τα μέλη της Διεθνούς εκτελεστικής επιτροπής  (ΙΕΒ) της I.P.A.

 Ο υπογράφων Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης της Δ.Ε.Α. Χανίων επιθυμούν να εκφράσουν την θερμές ευχαριστίες τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος όσο και στα μέλη της Διεθνούς εκτελεστικής επιτροπής  (ΙΕΒ) της I.P.A. για την θετική αξιολόγηση της αίτησης της υποψηφίου της.

 Η επιλεχθείσα υπότροφος θα συμμετάσχει σε σεμινάριο της επιλογής της με την δια ζώσης παρουσία της στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Σεμιναριακού Κέντρου του GIMBORN στην Γερμανία κατά την διεξαγωγή των σεμιναρίων για το 2016.

 Η Διεθνής εκτελεστική επιτροπή (ΙΕΒ) της I.P.A. είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση της να διαθέσει στο Ελληνικό Τμήμα την οικονομική ενίσχυση ενός Έλληνα Αστυνομικού για την διεθνή υποτροφία Arthur Troοp.

 Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα με ταχείες διαδικασίες προώθησε σχετικό Δελτίο ενημέρωσης προς όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της Χώρας με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων την 28-7-2015.

 Ακολούθως, απέστειλε τις υποψηφιότητες όλων των Ελλήνων για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικαστικών ζητημάτων και των κριτηρίων της Διεθνούς εκτελεστικής επιτροπής (ΙΕΒ). Τελικά, με ανακοίνωση που απέστειλε η Διεθνής εκτελεστική επιτροπής (ΙΕΒ) γνωστοποίησε την επιλογή της υποτρόφου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και των ακόμη έντεκα (11) υποτρόφων προερχομένων από διάφορες χώρες.

 Μέσα από την διαδικασία αυτή εκπληρώνετε η ενότητα και ομοψυχία της φιλοσοφίας του «Υπηρετώ δια της Φιλίας» και βεβαίως, οι προσδοκίες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον με προβάδισμα στους νέους Αστυνομικούς.

 Κλείνοντας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχόμαστε καλή, παραγωγική εμπειρία και αποδοτική γνώση στην επιλεχθείσα υπότροφο και εκφράζουμε την μέγιστη μας ικανοποίηση για το βήμα που δίδεται στην Χώρα μας, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες να συμμετέχει με εκπρόσωπους της σε παγκόσμιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

 

   Με φιλικούς χαιρετισμούς  

                                              

                                                                                                              Χανιά 03 Νοεμβρίου 2015

                                        SERVO PER AMIKECO

                                       «Υπηρετώ δια της φιλίας»

           Ο   Πρόεδρος                                                                                             H Γενική Γραμματέας

           Ιωάννης Περράκης                                                                           Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη             

Bookmark the permalink.

Comments are closed.