Επίσκεψη στην πόλη των Χανίων του μέλους της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Πειραιά & Νήσων αγαπητού φίλου και συναδέλφου Γεωργίου Κάγκαλου.

?????????????

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη στην πόλη των Χανίων του μέλους της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Πειραιά & Νήσων αγαπητού φίλου και συναδέλφου Γεωργίου Κάγκαλου.»

   Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων την Πέμπτη, ‎24‎ Μαρτίου ‎2016 , του μέλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Πειραιώς & Νήσων και καλού φίλου Γεωργίου Κάγκαλου.

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος που διατέλεσε επί σειρά ετών Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Ύδρας και ενίσχυσε αρκετές θερινές περιόδους το Α.Τ. Αερολιμένα Χανίων, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας και την αγάπη του για την πόλη μας.

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή του στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε με ιδιαίτερη  χαρά  ο υπογράφων , μαζί με τον αναπληρωτή ταμία μας Πέτρο Τσίρο που έκανε και την φωτογράφηση.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Γιώργο ότι η επίσκεψή του  συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση  της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ότι αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή.

Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.

Στην συνάντηση που ακολούθησε η οποία  έγινε σε εγκάρδιο αδελφικό και συναδελφικό κλίμα, μας ευχήθηκε χρόνια πολλά καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο μας .

     Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

           Ο   Πρόεδρος                                                                         H  Γενική Γραμματέας

            Ιωάννης  Περράκης                                                                Αικατερίνη  Σχοινοπλοκάκη

                6981420346                                                                                  6937126663

Bookmark the permalink.

Comments are closed.