Επίσκεψη στην πόλη των Χανίων, του Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Κύπρου και Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου , Ζήνωνα Ψαθίτη

P1010948 P1010949 P1010952 P1010954 P1010956 P1010958 P1010963 P1010966

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η 3ήμερη επίσκεψη στην πόλη των Χανίων από 04 έως 06 Οκτωβρίου 2015 , του Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Κύπρου και Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου ,καλού μας φίλου Ζήνωνα Ψαθίτη.

   Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών την Δευτέρα 05-10-2015 εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα πρόεδρο, την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Σοφία Λογαρίδου, τον Βοηθό Ταμία Τσίρο Πέτρο και τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής Κλεάνθη Μουστάκα υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τον αγαπητό συνάδελφο και την σύζυγό του στην πόλη των Χανίων, αλλά και στο ιστορικό κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία μας.

 Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο «Servo Per Amikeco” ,την αγάπη του για την πόλη μας και για την Ζεστή αδελφική υποδοχή .

 Μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

 Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Ζήνωνα ότι η επίσκεψή τους συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και ένταξής του στην Παγκόσμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.),την τεράστια προσφορά του στο Παγκόσμιο Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες του ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει ανάμεσα στα 65 κράτη μέλη.

 Το βράδυ της ίδια ημέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας Διοίκησης , προσέφερε κέρασμα καλωσορίσματος στους Κύπριους συναδέλφους και φίλους μας, στo Cocktail Bar- Restaurant ‘ΦΕΙΔΙΑΣ» στην Πλατεία Ελευθερίας .

 

     Με φιλικούς χαιρετισμούς                                                  

                                                                                                        Χανιά 22 Οκτωβρίου 2015

                                   SERVO PER AMIKECO

                                   «Υπηρετώ δια της φιλίας»

           Ο   Πρόεδρος                                                                                  H Γενική Γραμματέας

           Ιωάννης Περράκης                                                                    Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη              

            6981420346                                                                                      6937126663

Bookmark the permalink.

Comments are closed.