Εθυμοτυπική επίσκεψη της Ι.Ρ.Α. Χανίων στον παραμένοντα Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο.

 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  (Ι.Ρ.Α Χανίων), εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα πρόεδρο τον Αντιπρόεδρο Τζανακάκη Γεώργιο την Γ.Γ. Παπαθανασίου Ελένη, την, υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Σοφία Λογαρίδου και τον Ταμία Λεβεντάκη Δημήτριο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στις 14-02-2017 τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο, εκφράζοντας τα θερμά τους συγχαρητήρια για την παραμονή  του, στην  ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ,ως Διευθυντής, με τις ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, με δεδομένα, τον σεβασμό και την εκτίμηση τους, να είναι συμπαραστάτης, σε κάθε του ενέργεια προώθησης των κοινών στόχων τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως: α) Η βούληση της Τοπικής μας Διοίκησης για δημιουργία ξενώνα (Ι.Ρ.Α. HOUSE) στο οίκημα του Αστυνομικού Σταθμού Στερνών που έχει καταργηθεί και παραμένει κλειστός β) Στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο φίλων Αστυνομίας Κύπρου  στο πρόγραμμα ανταλλαγής ολιγομελών αποστολών με πλήρη φιλοξενία εκατέρωθεν με πρώτη αναμενόμενη 6μελή αποστολή από την Λεμεσό τέλος Απριλίου 2017 γ) Επικείμενη επίσημη επίσκεψη 20μελούς ποδοσφαιρικής ομάδας της ΙΡΑ Λεμεσού και φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ομάδα της ΙΡΑ Χανίων τον μήνα Ιούνιο 2017.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων με την σειρά του εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων, την βεβαιότητα συνέχισης αυτών, αλλά και την στήριξή του για την υλοποίηση των δράσεων της Ένωσής μας , προς όφελος της ΕΛ.ΑΣ. σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών αλλά και μεταξύ των συναδέλφων.

          «Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο  Πρόεδρος                                                                                     Η Γενική Γραμματέας

       Ιωάννης  Περράκης                                                                              Ελένη  Παπαθανασίου

Bookmark the permalink.

Comments are closed.