ΓΙΑ Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ι.Ρ.Α. Χανίων στο νέο ΓΠΑΔ Κρήτης Υποστράτηγο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κων/νο.

 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α Χανίων) εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο Τζανακάκη Γεώργιο και την Γ.Γ. Παπαθανασίου Ελένη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στις 14-02-2017 τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο εκφράζοντας τα θερμά τους συγχαρητήρια για την προαγωγή του στον βαθμό του Υποστράτηγου, την τοποθέτησή του στην  ηγεσία της Γ.Π.Α.Δ. ΚΡΗΤΗΣ ,με τις ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, με δεδομένα, τον σεβασμό και την εκτίμηση τους, να είναι συμπαραστάτης, σε κάθε ενέργεια προώθησης των κοινών τους στόχων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως: α) Η βούληση της Τοπικής μας Διοίκησης για δημιουργία ξενώνα για Ξένους και έλληνες συναδέλφους και τις οικογένειές τους                  (Ι.Ρ.Α. HOUSE), στο οίκημα του Αστυνομικού Σταθμού Στερνών που έχει καταργηθεί και παραμένει κλειστός. β) Στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο φίλων Αστυνομίας Κύπρου για πρόγραμμα ανταλλαγής ολιγομελών αποστολών με πλήρη φιλοξενία εκατέρωθεν με πρώτη αναμενόμενη 6μελή αποστολή από την Λεμεσό, τέλος Απριλίου 2017 γ) Επικείμενη επίσημη επίσκεψη 20μελούς ποδοσφαιρικής ομάδας της ΙΡΑ Λεμεσού και φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ομάδα της ΙΡΑ Χανίων τον μήνα Ιούνιο 2017 .

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης αφού μας είπε ότι έχει ήδη ενημερωθεί από τον προκάτοχό του Υποστράτηγο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα , μας διαβεβαίωσε ότι πεποίθησή του είναι ο κλειστός Αστυνομικός Στερνών να γίνει Ξενώνας  της Ι.Ρ.Α. Χανίων. Επίσης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες  και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας σε Τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο μέσα από το  «Servo Per Amikeco” , την πεποίθηση της συνέχισης αυτών, αλλά και την αμέριστη  στήριξή του στην προσπάθειά μας  για την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της ΕΛ.ΑΣ. σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών αλλά και μεταξύ των συναδέλφων.

          «Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο  Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας

       Ιωάννης  Περράκης                                                                           Ελένη  Παπαθανασίου

Bookmark the permalink.

Comments are closed.