2μερο οδοιπορικό της Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης στην ακριτική μας νήσο ΓΑΥΔΟ.

sarakiniko Untitled-1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «2ΜΕΡΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ)  ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΝΗΣΟ ΓΑΥΔΟ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ OIKEIO ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.»

 

Το Διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) υλοποιώντας τις αποφάσεις της 3ης Παγκρήτιας Φιλικής Συνάντησης που έγινε την 29/04/2012 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, την 15/16-09-2012 και στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων αλλά και της ευαισθησίας του για τους συναδέλφους και πολίτες που ζουν ,τιμούν την χώρα μας και κρατούν Θερμοπύλες, δημιούργησε στην ακριτική μας Νήσο Γαύδο και στον Αστυνομικό Σταθμό αυτής , παράρτημα γραφείου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οποίο εμπλούτισε  με  έντυπο  υλικό όπου αναφέρονται οι αρχές, ο ρόλος  και η αποστολή της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και του “Servo per Amikeco”, με αναμνηστικά της Ι.Ρ.Α. –και φωτογραφικό υλικό από τις κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ.

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 30 ετών από τη ίδρυση της Ι.Ρ.Α. Χανίων (1986-2016) το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση νέου οδοιπορικού στην ακριτική μας νήσο, το 2ήμερο 16/17-07-2016 , με σκοπό τον εφοδιασμό του εκεί γραφείου μας με νέο έντυπο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ υλικό ,καθότι το παλαιό έχει ήδη εξαντληθεί και με αναμνηστικά  (στυλό ,σημειωματάρια κ.α) προκειμένου δίδονται από τους Αστυνομικούς του οικείου σταθμού , στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Με την ευκαιρία αυτή η  Τοπική Διοίκηση Χανίων πραγματοποιεί κάλεσμα συνάντησης-φιλίας στο πανέμορφο Νησί της  Γαύδου  μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Διοικήσεων  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  Κρήτης και φίλων αυτών.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε εγκαίρως τα  μέλη των σας Δ. Σ. και απαντήσετε σε εμάς έως την 20-06-2016 το αργότερο, με ακριβή αριθμό συμμετοχών προκειμένου πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις θέσεων (ΑΚΤΟΛΟΙΚΆ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΜΙΝΙ ΛΕΩΦ/ΟΥ)στο τηλέφωνο:6981420346κ. ΠΕΡΡΑΚΗ Ιωάννη.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών για την ανωτέρω εκδρομή είναι τα είκοσι  (20) άτομα και θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα.

Τιμή  συμμετοχής κατ’ άτομο  για συνολικό αριθμό συμμετοχής  20 ατόμων:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ : 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑ ΓΑΥΔΟ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: 21,20 ΕΥΡΩ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΝΔΥΚ)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΙΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΑΝΙΑ-ΣΦΑΦΙΑ-ΧΑΝΙΑ: 20 ΕΥΡΩ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΕLAFONISΟS TOURS)

Οι μετακινήσεις της αποστολής μας στην Γαύδου θα γίνουν με τουριστικό λεωφορείο κόστος (3) ευρώ ανά άτομο.

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στην αποστολή αποθεματικού έντυπου υλικού και αναμνηστικών για τον παραπάνω σκοπό.

Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο  ΠρόεδροςΙωάννης  Περράκης          Η Γενική ΓραμματέαςΑικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
Bookmark the permalink.

Comments are closed.