Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ, του Δήμου Τσιβαρά Αποκορώνου Χανίων

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.- Από μια διοργάνωση ημέρα γιορτής για τον χανιώτικο αθλητισμό με στόχο την αλληλεγγύη , την διασκέδαση και παράλληλα να συγκεντρωθούν χρήματα , προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δεν θα μπορούσε να λείπει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που με την συμμετοχή της ομάδας καλαθοσφαίρισης της, στο φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ, που διοργάνωσε το ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Δήμου Τσιβαρά Αποκορώνου Χανίων υπό την αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με τη συμμετοχή (12) δώδεκα ερασιτεχνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης του νομού Χανίων, στο ανοικτό αθλητικό κέντρο Τσιβαρά Αποκορώνου Χανίων, έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα του SERVO PER AMICEKO αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών .

2.- Στα πλαίσια του τουρνουά που ξεκίνησε την 15-07-2015 και ολοκληρώθηκε την               05-08-2015, με νικήτρια ομάδα αυτήν του Πολιτιστικού Συλόγου Καλυβών Αποκορώνου Χανίων , ο υπογράφων πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων τίμησε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσιβαρά Αποκορώνου Χανίων κον Βροντάκη Κωνσταντίνο και τον συνεχάρη για αξιέπαινη αυτή του προσπάθειά αλλά και την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση του Τουρνουά.

3.- Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή και αρχηγό της ομάδας μας Δημητρουλάκη Νικόλαο, και τους παίκτες της, Γαραντωνάκη Νικόλαο, Δρακωνάκη Δημήτριο , Λιάκο Γεώργιο , Μουσιάρη Γεώργιο , Νεονάκη Εμμανουήλ, Παρτσακουλάκη Αργύριο, Τσαπαρίδη Πρόδρομο , Φουντουλάκη Αθανάσιο & Χατζή Χρήστο, για την συμμετοχή τους αυτή που για την ιστορία αναφέρουμε ότι τερμάτισε σε πολύ καλή θέση, σε αγώνες που στην δεύτερη φάση ,ήταν νοκ άουτ. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα παιδιά που τίμησαν την Ι.Ρ.Α. αλλά και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα.

                                               SERVO PER AMIKECO

                                               «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

                                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης   Περράκης                                                                          Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

 

 

 

 

ΠΡΟΣ

 

1.- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε.Α.

2.- ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΝΕΑ ΤΗΣ Ι.ΡΑ.» .

3.- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ.Ε.Α.

4.- ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

   5.- ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΥΝΑΜΗ.» Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

6- ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

7.- Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α. ΚΡΗΤΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

 

1.-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

2.-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΣΙΒΑΡΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Bookmark the permalink.

Comments are closed.