Συμμετοχή -συμπαράσταση της Ι.Ρ.Α. Χανίων στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Χ για ασθενή συνάδελφο.

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

SONY DSC

                                                                                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 04-01-2016 ημέρα Δευτέρα μετά οπό ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, (Ι.Ρ.Α. Χανίων) στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ,έχοντας ως γνώμονα, την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, πιστοί στην επιγραμματική φράση της ένωσής μας ‘Servo Per Amiceko” που σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας», με σχετική ανακοίνωση -κάλεσμα ανθρωπιάς που εξέδωσαν προς τους εν ενεργεία και απόστρατους Αστυνομικούς, μέλη της , στήριξαν σημαντικά την αξιέπαινη προσπάθεια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, που με τη βοήθεια καλλιτεχνών από τα Χανιά, διοργάνωσε ιδιαίτερη εκδήλωση που έγινε στις 24 Ιανουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης «Ευτυχία Palace», προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας νεαρού Αστυνομικού συναδέλφου μας.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία αποδεικνύοντας ότι Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ Η ΣΥΝΑΔΕΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ δεν χάθηκε και το κέντρο διασκέδασης “Ευτυχία Palace” ήταν κατάμεστο από ΔΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ κόσμο όλων των ηλικιών για έναν νέο άνθρωπο του οποίου η ζωή κινδυνεύει κατόπιν ατυχήματος. Πρόκειται για τον Συμπολίτη μας Δόκιμο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ και μέλος της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων Βαρδή Παπαδογεωργάκη.

Ο υπογράφων πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. Χανίων που παρευρέθηκε σύσσωμο στην εκδήλωση, συγχαίρει και ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της , εν ενεργεία ,αποστράτους αλλά και τους πολίτες φίλους της, για την συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, και την καθολική συμμετοχή τους στην εκδήλωση, που αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για όλους μας, ενώ παράλληλα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης άγγιγμα ψυχής, ηθικής και οικονομικής υποστήριξης στην προσπάθεια της οικογενείας του νεαρού αγαπητού συναδέλφου μας, στην μάχη που δίνει για την ζωή του.

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                         Η Γενική Γραμματέας
Ιωάννης Περράκης                        Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

Bookmark the permalink.

Comments are closed.