Συγχαρητήριο μήνυμα

DSCF0042

Χανιά 17-10-2015                                                       Π Ρ Ο Σ

                                                       Κον ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο

                                                              Παγκόσμιο Γ. Γραμματέα

                       

                                                      ΘΕΜΑ: “Συγχαρητήριο μήνυμα”

Κε Παγκόσμιε Γ. Γραμματέα                          

Αξιότιμε και Αγαπητέ φίλε Γιώργο                      


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων, με την ευκαιρία της επανεκλογής σας ,της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας με τις θερμότερες ευχές, για υγεία ,δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνετε.

Κύριε Παγκόσμιε Γενικέ Γραμματέα,

«Η επανεκλογή σας ως επισφράγισμα των ικανοτήτων, του ήθους και της εργατικότητά σας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για όλους τους Έλληνες Αστυνομικούς , το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, αλλά και για την χώρα μας ειδικότερα.

Αισθανόμαστε όμως διπλά περήφανοι, καθώς το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα έχει Τοπικές Διοικήσεις άξιους πρεσβευτές του «Servo Per Amikeco»,προσφέροντας με αίσθημα ευθύνης τα μέγιστα στην ανάδειξη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στα καλύτερα του κόσμου.

Σας θέλουμε αρωγό και συνοδοιπόρο. Προσδοκώντας στη συμβολή σας και από την θέση που έχετε στο Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Τοπικών Διοικήσεων Χώρας ,αλλά και για την περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου τους.

Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την εκλογή του και ευχόμαστε ευόδωση όλων των προσπαθειών σας, που αφορούν τους κοινούς μας στόχους, ειδικά στο εύθραυστο παγκόσμιο περιβάλλον που ζούμε.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς          

                                     SERVO PER AMIKECO

 

                                    «Υπηρετώ δια της φιλίας»

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                                                           Η Γενική Γραμματέας

Περράκης Ιωάννης                                                                            Σχοινοπλοκάκη Αικατερίνη

Bookmark the permalink.

Comments are closed.