Προσφορά τροφίμων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ a

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ b

2/52/462                                                                  Χανιά 28-12-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι τα τρόφιμα που αγοράσθηκαν από τα έσοδα του 2ουΠαγκρήτιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2014 «Αλληλεγγύη», που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο “FAIR PLAY” στον Βλητέ Σούδας από την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , παραδόθηκαν από τον υπογράφοντα πρόεδρο , τον Ταμία Λεβεντάκη Δημήτριο και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Σεντουκά Χρήστο της Τοπικής μας Διοίκησης, το πρωί της Δευτέρας 22-12-2014 στον συντονιστή των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Χανίων ιερέα Πατήρ Νικόλαο Γιαννακουδάκη και στον βοηθό αυτού Πατέρα Παύλο οι οποίοι μας ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία και τη δωρεά των τροφίμων και ευχήθηκαν το παράδειγμα μας να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς ή ιδιώτες.

Ο υπογράφων πρόεδρος επισήμανε ότι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων , αποτελεί βασική προτεραιότητα της Τοπικής μας Διοίκησης που θα συνεργαστεί στενά με την τοπική Εκκλησία, αλλά και φορείς ή ιδιώτες αναλαμβάνοντας ή υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που θα έχουν αυτή τη στόχευση.

Η προσφορά αυτή αποτελεί μέρος των κοινωνικών δράσεων της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ που αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων είναι σε εξέλιξη.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο   Πρόεδρος                                                                                H Γενική Γραμματέας                                                                                                       Ιωάννης Περράκης                                                                Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη 6981420346                                                                                        6937126663

Bookmark the permalink.

Comments are closed.