Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

20161204_214526 20161205_004936 20161205_005052-2

                                                                       Κύριε Πρόεδρε της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης

                                                               Αξιότιμε και αγαπητέ φίλε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ Βασίλη

 Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ο υπογράφων πρόεδρος αυτής προσωπικά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, που συνοδεύτηκε για μια ακόμη φορά με την ΑΔΕΛΦΙΚΗ και ζεστή σαν οικογενειακή αγκαλιά φιλοξενία που προσφέρατε στον υπογράφοντα πρόεδρο και στον Πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής Μουστάκα Κλεάνθη της Τοπικής μας Διοίκησης, κατά την  διάρκεια παραμονής τους στην πόλη σας ,κατά την  επιστροφή τους από τα Τρίκαλα  όπου  συμμετείχαν την 12Η  Φιλική Συνάντηση  της Δ.Ε.Α.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης θερμά τους αξιότιμους και αγαπητούς μας φίλους  : α) Υπεύθυνο Επικοινωνίας & μέλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης Ηλία Βασιλάκη , και β) Ταμία & Υπεύθυνο I.P.A. HOUSE της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης Χριστόδουλο Χριστοδουλή που αφιερώνοντας ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους, μας υποδέχθηκαν με αγάπη και μας τακτοποίησαν στο υπέροχο ξενοδοχείο ¨PORTO PΑLACE”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης θερμά όλους σας, για την επιλογή των καταπληκτικών χώρων ξενάγησής μας αλλά και του χώρου όπου μας παρατέθηκε ένα αξέχαστο οικογενειακό γεύμα.

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων σας υπόσχεται σε οιανδήποτε επίσκεψή σας στην πόλη μας, φιλοξενία ανάλογη της Κρητικής μας παράδοσης αλλά και της αδελφικότητας που τρέφει προς την Τοπική σας Διοίκησης.

 

     ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο Πρόεδρος                                                             Η  Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                Ελένη Παπαθανασίου

Bookmark the permalink.

Comments are closed.