Ευχαριστήριο μήνυμα για την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων Ιωάννη Περράκη από τον πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Σάμου κατά την διάρκεια του 32ου Π.Σ.

13240599_1187908014554718_3388930715240349476_n

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστήριο μήνυμα για την απονομή  τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο της  Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων Ιωάννη Περράκη από τον πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Σάμου κατά την διάρκεια του 32ου Π.Σ.

 Αξιότιμε πρόεδρε της Ι.Ρ.Α. Σάμου . Αγαπητέ φίλε Γιώργο

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,  μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Σάμου

Σας ευχαριστώ θερμά για τη βράβευσή μου κατά την διάρκεια του 32ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δ.Ε.Α..

Με συγκινεί βαθύτατα η τιμή αυτή που μου κάνατε.

Με φέρατε 25 και πλέον έτη πίσω, τότε που ξεκίνησα να είμαι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων. Σας ευχαριστώ για την προσοχή, την αγάπη και την αναγνώριση που εισέπραξα από εσάς και τους εξαίρετους φίλους & συναδέλφους του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Σάμου .

Αυτή η αγάπη η φιλία και η αμέριστη εκτίμηση στο πρόσωπο μου είναι παρακαταθήκη για μένα. Μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω.  Ως νέο μέλος τότε της Δ.Ε.Α έμαθα από εσάς και σας ευχαριστώ.

 «Servo per Amikeco» χωρίς ηθική προτροπή, χωρίς συνεννόηση, συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων δεν μπορεί να υπάρξει. Προϋπόθεση του Servo per Amikeco είναι η συνεργασία. Το ενδιαφέρον.

Σας υπόσχομαι και το λέω από καρδιάς, θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα κάνω ότι μπορώ για την επίτευξη κοινών δράσεων και στόχων των Τοπικών μας Διοικήσεων . Όλα αυτά τα χρόνια, που έχω υπηρετήσει την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, αλλά και από την τωρινή μου θέση ή και από όποια θέση κι αν βρίσκομαι, δεν θα πάψω να προσπαθώ και να εργάζομαι για το «Servo per Amikeco».

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».      

                               

Ο Πρόεδρος  της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων Κρήτης

Ιωάννης  Περράκης

Bookmark the permalink.

Comments are closed.