Επίσκεψη Προέδρου Εθνικού Τμήματος κ.Καραπατάκη Ιωάννη στα Χανιά

Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα, από το Πρόεδρο ενημερωθήκαμε για τις δράσεις και επιτυχίες του Ελληνικού Τμήματος τόσο σε Εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο

14

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΡΙΘ: 2/52/698

                                                                                Χανιά 11 Οκτωβρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων και στην Τοπική μας Διοίκηση το διήμερο 5/6 Οκτωβρίου 2014 , του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη ,ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Λογαρίδου Σοφία και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. Δημητρουλάκη Νικόλαο ,τους υποδέχτηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων κατά την άφιξή τους από το Ηράκλειο και φρόντισαν για την τακτοποίηση τους στο συνεργαζόμενο με την Ι.Ρ.Α Χανίων ξενοδοχείο «ΠΥΡΓΟΣ» στην περιοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης Χανίων.

2. Μετά την υποδοχή-ξενάγησή τους στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης που έλαβε χώρα την 06-10-2014,στην επίσημη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο , μέλη τη εξελεγκτικής επιτροπής της Τοπικής μας Διοίκησης αλλά και φιλοξενούμενα από την Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Μόρφου Κύπρου, ο Αξιότιμος Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο «Servo Per Amikeco” , την πεποίθηση της συνέχισης αυτών, αλλά και την αγάπη του για την πόλη μας.

3. Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα, από το Πρόεδρο ενημερωθήκαμε για τις δράσεις και επιτυχίες του Ελληνικού Τμήματος τόσο σε Εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την πρόσφατη απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης γυναικών Αστυνομικών του κόσμου μελών της Ι.Ρ.Α., ενώ από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων ενημερώθηκε για τις πρόσφατες δράσεις της Τοπικής Διοίκησης τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο, αλλά και τις μελλοντικές προγραμματιζόμενες δραστηριότητές της.

4. Μετά την λήξη της συνάντησης συνοδευόμενος από τα προαναφερόμενα μέλη της Τοπικής μας Διοίκησης ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη Χανίων και στο Βενετσιάνικο λιμάνι, όπου τουw παρατέθηκε επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο στην ταβέρνα «ΜΙΧΑΛΗΣ» με θέα τον φωτισμένο βενετσιάνικο φάρο.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο   Πρόεδρος                                                               H Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                 Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

6981420346                                                                6937126663

ipachania.gr Επίσκεψη Προέδρου Καραπατάκη 2(2) ipachania.gr Επίσκεψη Προέδρου Καραπατάκη 3(2) ipachania.gr Επίσκεψη Προέδρου Καραπατάκη(2)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.